Επικοινωνήστε μαζί μας στο : Τηλεφωνικό κέντρο Αθηνών: 210 6890020 info@wellcare.gr

FACE AND BODY BROZER CRÈME (118.3ml)

39.00
+
Τιμή σε πόντους: 39 πόντοι
Σε Απόθεμα

Περιγραφη

Αυτό το ταχείας-δράσεως προϊόν μαυρίσματος (χωρίς ήλιο) δημιουργεί το υπέρτατο μαύρισμα χωρίς το ρίσκο της έκθεσης στον ήλιο.

Η φυσική πρωτεΐνη ζάχαρης εξελίσσεται σε μια όμορφη χρυσαφένια απόχρωση με μια ανάλαφρη λάμψη που ομαλοποιεί την απόχρωση της επιδερμίδας και προσφέρει το πλεονέκτημα κάλυψης ατελειών. Χρονικά αποδεσμευόμενα ενυδατικά συστατικά διασφαλίζουν ενυδάτωση, με λεία και απαλή επιδερμίδα. Το χρώμα μοιάζει φυσικό και εξελίσσεται σταδιακά χωρίς να αφήνει ραβδώσεις, πορτοκαλί αποχρώσεις ή την παραδοσιακή δυσάρεστη οσμή προϊόντων αυτομαυρίσματος.

Οδηγίες: Απολεπίστε το πρόσωπο με το προϊόν καθαρισμού προσώπου AGELESS total facial cleanser και το σώμα με το απολεπιστικό scrub για το σώμα BODY SPA exfoliating body scrub. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα του bronzer σε όλο το σώμα και το πρόσωπο όπως μια λοσιόν, αναμιγνύοντας προσεχτικά. Επιτρέψτε να διεισδύσει για λίγα λεπτά προτού εφαρμόσετε το αντηλιακό PREVENTION+ sunscreen για καθημερινή προστασία. Μετά την εφαρμογή ξεπλύνετε προσεχτικά τα χέρια.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Erythrulose with pigment
  • Aloe barbadensis extract
  • Vitamin E