Επικοινωνήστε μαζί μας στο : Τηλεφωνικό κέντρο Αθηνών: 210 6890020 info@wellcare.gr

Αναζήτηση προϊόντων

Τιμή
 –  €
  • €40
  • €125

IMAGE MD®

Η σειρά Image Skincare της MD για επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας χρησιμοποιεί ισχυρά και αποδεδειγμένα συστατικά μείγματα για την ενθάρρυνση της επιδιόρθωσης του δέρματος σε πολλές στρώσεις, την αναζωογόνηση και την μακροχρόνια υγεία του δέρματος. Είναι η απόλυτη σύνθεση αντιγήρανσης, φωτισμού και λαμπρότητας της Image Skincare. Με συνεπή χρήση, τα οφέλη περιλαμβάνουν δραματικά βελτιωμένη ελαστικότητα δέρματος, τόνο και συνολική εμφάνιση.

Τα σκευάσματα MD της εικόνας χρησιμοποιούν τα πιο προηγμένα συστατικά που είναι διαθέσιμα. Το ενισχυμένο επίπεδο ισχύος σας παρέχει αποτελέσματα που μπορούν να γίνουν αντιληπτά και αισθητά. Αντιμετωπίζοντας τα σημάδια της γήρανσης, τα προϊόντα Image MD εμφανίζουν ορατό δέρμα ενώ εργάζονται για να ελαφρύνουν αποτελεσματικά τους ανεπιθύμητους αποχρωματισμούς του δέρματος. Λειτουργεί επιπλέον για να σας προστατεύει από περιβαλλοντικά προκληθείσες βλάβες του δέρματος και φυσικές ανισορροπίες, ενθαρρύνοντας την συνεπή υγεία του δέρματος.

Image MD είναι ένα πλήρες θεραπευτικό σχήμα για την περιποίηση του δέρματος, σχεδιασμένο για να ενισχύει το πρωτόκολλο πρωτοβάθμιας φροντίδας δέρματος με την επιστήμη και την τεχνολογία της ιατρικής. Τα συστατικά όπως η ρετινόλη, το γλυκολικό οξύ και η υδροκινόνη καθιστούν τη γραμμή Image MD μια τέλεια επιλογή για τη μακροχρόνια θεραπεία της γήρανσης του δέρματος και της υπερχρωματισμού.

Η πραγματική ομορφιά της γραμμής εικόνας MD είναι ότι παίρνετε αποτελέσματα υψηλού επιπέδου, χωρίς συνταγή, όμως τα προϊόντα είναι ακόμα ασφαλή για οικιακή χρήση.